Timo Clubs

Timo Clubs

Onze jeugdwerking ‘Timo Clubs’ is erkend door de stad Gent. Van 6 tot 26+ kan je terecht bij deze bruisende jeugdwerking. Er zijn vier groepen, naargelang de leeftijd.

Kids

Ons kinderwerk is er voor jongens en meisjes van 6-12 jaar. Twee zondagen per maand zijn er twee fantastische kindernamiddagen. Welkom in deze te gekke kinderclub.

De kids hebben hun eigen website: www.timo-kids.be

Tieners

Ons tienerwerk richt zich op de 12 tot 15-jarigen. Ze komen twee zaterdagen per maand  samen om te ontspannen, elkaar te ontmoeten en te groeien in hun geloofsleven. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd: van een avondje bowling tot een interactief spel. Welkom in deze toffe bende.

Jeugd

Ons jeugdwerk spitsen wij toe op 15 tot 20-jarigen. Ze komen twee zaterdagen per maand samen om te ontspannen, elkaar te ontmoeten en te groeien in hun geloofsleven. Er worden verschillende activiteiten georganiseerd: van een bosspel tot een thema-avond. Welkom in deze enthousiaste groep.

De jeugd heeft zijn eigen website www.timo-youth.be

Jongvolwassenen

Regelmatig komen de jongvolwassenen samen. Deze groep jonge twintigers wil graag de uitdagingen van hun levensfase met elkaar delen. Op het programma staat het bespreken van allerlei thema’s, gebed, lezen in Gods Woord en een hoop te gekke ontspanning. Daarbij worden vriendschapsbanden opgebouwd en versterkt. De jongvolwassenengroep is er voor jonge twintigers.

De jongvolwassenen hebben hun eigen website www.jongvolwassenen.be